Friday, October 8, 2010

Detik Akhir Syawal di Kolej

Assalamualaikum
Hari ini sudah hari terakhir syawal 1431h
Alhamdllah,,syawal pada tahun ini tetap semai pelbagai kenangan terindah bagi aku..
Teringat detik satu syawal..pasti anak-anak kecil ternanti detik2 indah itu kan??..tpi bagi aku hanya seperti biasa..biasalah..sudah besar panjang..hanya rse sayang nk menggalkan ramadhan pada masa itu..Tpi kali ini..ak juga sangat sayang nak meniggalkan syawal..mne x nye..puasa 6 pon x buat..OPSS!!..haha..dan x dapat lagi makan free kat rumah terbuka..kakakakaka...memang bayak memori terindah aku pada syawal ini.


Antara memori terindah teakhir aku..
semalam pada khamis.Fakulti Sekolah Teknologi Media dan Seni ada buat rumah terbuka 
ermmm.rasa best la..sebab ini kali pertama aku raya kat kolej..hehe..
boleh tahan la atur cara rumah terbuka ni..ala2 raya kat astro pulak.hehe..
dan plg bertuah..ak di suruh utk membaca doa..ak on je..
teringat dulu..time skola ak baca doa kt perhimpunan..smpai budak2 cop aku ustaz..jngan bdak cop ak ustaz kt kolej sudah la...hahaha..agak gigil gak la..mne xnye..da lme x baca doa kt khalayak..tpi ak cool..Amir Naufal..mesti berani..hehe..sory klau kelihatan seperti bajet bagus!!

Antara gambar2 yang aku dpat snap


Pelajar2 STMS KYM international



aku dengan kawan kelas


budak2 yang pantang nampak camera..haha


JOm kita makan..:)


Yang semngat mengambil kuah ayam masak merah itu..lctre advrtisng aku..Cik Nurul..
ceria sungguh dia...hehe..



Nah!!...makan sampai boncit..haha..
tpi rugi sangat2..x dpat rse kuah kacang Cik Leha..
bru ak tahu dia yg masak..klau x da lme ak habiskan..haha
tpikan..akhirnye..mmg ak habiskan..sempat rasa skit kat offic..rezeki..mmg sedap tahap gunung averest..haha



Ini adalah persembahan dari lctre...ditugaskan untuk berbahas..antara team en.Lan yg berbaju biru dengan team Pn.Su yg berkurung putih..tajuk dia..beraya di kampung or beraya di bandar lebih best..mcm mcm2 asnil pulak ak tgok..hehe..


Ini pula..dekan En Nawi yg berbaju batik dan lctre lain..gelak sakan saksi persembahan pelajar..



Spacial di STMS..bermaafan dan bersalaman dengan pensyarah...:)


bergambar dengan lctre2






Jom bergambar ramai-ramai


video

Aku akhiri post kali ini dengan persembahan pelajar dan lctre ..:)
assalamualaikum



3 comments:

ezam said...

bestnya jadi student...... :))

Amir Naufal said...

best la jugak..hehe..
tpi klau kerja lgi best..dpat gaji..huhu

Haezzah said...

syoknyA raya dgn kenkawan....hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...