Saturday, January 21, 2012

FOTOGRAFER MELAKA

Assalamualaikum
Kami dari Amir Naufal Photography  telah rasmi  aktif dalam perkhitmatan fotografi pada 2012!
kami menawarkan perkhitmatan seperti model photoshoot, pra wedding, pertunangan, event, dan perkahwinan! 



UNTUK TANYAAN HARGA PAKEJ
BOLEH CONTECK AMIR
0176724698
'















CONTOH VIDEO PAKEJ KAMI
AKAN DITAMBAH NIKAH + SANDING + SHOOT KELUARGA + UCAPAN dari KELUARGA DAN RAKAN2  PENGANTIN


TADA..habis sudah

SO harap semua berpuas hati
UNTUK PERTAYAAN 
AMIR NAUFAL : 0176724698

11 comments:

abyazree said...

assalammualaikum :) ..abang kalau photoshoot untuk saja2 je berapa kena ?

Amir Naufal said...

owh..saja2..termasuk dlm model photoshoot..RM50 sahaja..tpi kt melaka je..:)

Fiq Fikri said...

sukenyeeee...huhu tahniah kuat kan lagi bisnes ko ni amir ahahah

Chenal said...

Bagus2 la gambo tu.
Ambik gamb banyak2 lagi...
gud luck

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pic sume cun...

congrate amir..

shaberry1437 said...

nice entry n blog yg superb! A+..
http://sabryoppa.blogspot.com/
http://shaberry92.blogspot.com/
okey follow jangan x follow...
budak baru belajar...

Yasmin Aris ♥ said...

cantikk lahhh ! :'D

m e r a said...

hurm promosi smpai june je ea. klu sept pny package mcm mane.. klu nk prewedding brpe

BeloG MTT said...

Pakej C RM10++ tu berapa? If kat Putrajaya? Email laily.qaisyirah@gmail.com

Thanks! :)

lieya orange M.I. said...

untungnya siapa kahwin time bulan yg kamu promote tu.. :D

maya diana said...

wahhh...1st dengar ni..wakk leh promote kat sini juga...F.O.C
http://rakanblog.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...