Wednesday, February 9, 2011

Wedding Yuzry Yusoff+Fadzlin Al-Edrus

Assalamualikum kawan...apa kabar???harap-harap kamu semua sihat ye..senyum2 selalu  ye..
sekarang mood aku tgh feeling dengar lagu di atas satu nama cinta di blog irine nadia Marcello..awek blooger yg x lama lagi nak kawin 2..denga cerita la..x tahu la bila..klau dia baca..selamat pengantin baru ye..tiba2!!..D

Aku sebenarnya baru je habis kelas ni..cepat pulak habis..so ade masa lebih krung 5 jam nx kelas..gila bnyak masa..so aku amek la masa ini secukupnya utk update blog..udah lama kan x update..aku tiada masa la..nk update blog nie kne bgi tumpuan secukupnya.cewahhh..

Entry kali ini..Aku nak kongsi untuk pembaca job pertama aku dalam fotografi ini..hasil pertama aku tidak la sehebat wedding lain...tapi alhmdallah dengan lens basic aku sangat berpuas hati..

tidak lambat lagi kot aku nak ucapkan selamat pengantin baru untuk paksu boy dan maksu girl aku nie..paku boy nama dia Yuzry Yusuff adik bongsu ummi aku wife dia..fadzlinn ...bertempat di Bora Ombak Ampang


 siapa yang ingat..Que Haidar dan linda Jasmin pernah bersanding di sini...bertemakan bali bergambung dengan english style..gabungan yang sngat sweet..sangat simple..x sngka wedding paksu aku sehebat ini..tahniah paksu..
Candid
flower girl yg diimport dari bali kot

cantik kan baju pengantin..putih dengan biru cair..perghhhh..aku dah berangan nk kawin beb!!..haha

Sempoi gila pengantin..nak tahu sebab ape???pengantin x sanding pon..mana ada pelamin..paksu aku cakap..paksu ngan paksu x suka nk control ayu kat atas pelamin..alasan yg memuasakan..ala2 style orang cina la..makan beradap je..sanagt style!!

sebelah maksu yg berbaju oren itu nenek aku..Datin Meriam sebelah dia..ummi tercinta...and paling cute lagi muda itu acik aku..sory acik..muka pakcik mat xde..
cute family..anda boleh lihat betapa comelnye kita..perasan dan shok sendiri kejap..:D

banyak lagi gambar..klau nak letak berat blog aku ni..tpi aku msih x puas..x dapat shoot gambar maksu nagn paksu aku kat luar..ala2 kt taman mcm Aizul Marcello..sweet sngat klau dpat pic mcm 2..tpi paksu ngan maksu penat dia ckap..so ape leh buat..syukur sngat..rezeki pertama aku..
owh ya..kalau siapa yg ingin shoot wedding dgn harga yg sangat murah boleh la conteck amir ye..sngat murah..hanya bawah RM400..gerenti kualiti baik..


14 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate ye paksu n maksu!!!!

Amir Naufal said...

tx..nnti saya sampaikan kepda meraka ye.:)

::FAIZ FARISH:: said...

simple but Nice

zOeY zAu YaH said...

syoknya tgk org kawin wuwuww...tahniah2..

Fifi Hanie said...

ohhhh.
sumpah cantik baju kahwin! (:

Aimifiqa said...

nice shot. cantik. nice job!

SyahmiFikri said...

superb pics la..

even 1st job.. tp mantap la nie...

leyzajamil said...

cantek gamba2 kamu :)

Amir Naufal said...

ieyzajamil..tx ye kamu..:)

Amir Naufal said...

syahmi..tx so much..aku akan buat yg trbaik dgn 1st job nie..alhmdllah..:)

Amir Naufal said...

fiqa..tx..nnti nk kawin jemput amir shoot ok..huhu

Amir Naufal said...

fifi..tahu xpe..pereka dia agak popular la.bnyak msuk majalah..tpi lupa nama dia

Amir Naufal said...

zoey..tahu xpe..rse mcm nk kawin jekan..huhu

Amir Naufal said...

faiz..yes..sngat sweet..baju putih sngat sweet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...