Sunday, December 11, 2011

Bersama Pemenang Contest SISPA Daniel Adie

Assalamualaikum 11/12/2011
Hari ini aku nak berkongsi dengan anda semua..gambar-gambar yang aku snap tempoh hari..bersamaan 10/12/2011 jam 3.30 petang di Makhota Hotel Melaka
ada apa?? cube tengok gambar bawah ok..faham2 sendiri..
Siapa yang x kenal DANIEL ADIE??? sila klik > ????


Sejujurnya..selama aku berblog..contest adie aku rasa pemenang akan rasa sangat beruntung..mana tidaknye..hadiah dia mewah beb!!..apa hadiah dia??? nanti akan tahu..untuk 10 pemenang dapat makan dengan percuma di hotel beb..HI TEA..jangan main2..aku yang muka x malu ni..yang x menang apa2..sanggup mintak seseorang belanja..siapa???jeng jeng2..terima kasih untuk hamba Allah itu..:)


Kira dapat bersua kenal la kan..ade yang sanggup datang jauh..ade yang dari perak..pahang..KL..johor pon ade..Siapa xnak makan free kan?? lagi2 aku yang dah lama gila x makan kat hotel..sirius jakun!!..haha


To Daniel Adie  yang comel..tx ok buat kita semua enjoy dan aku yang nak diet..haprakkk la x jadi kan..penuh la perut aku!!..


INI budak..dia jadi juara..sebab dapat like paling banyak..RETIS kot budak ni..:P


Khalila nama gadis ini..dia dapat no 3..n 3 orang je pemenang yang dapat datang..yang lain..ade hal masing@


Si Aman yang menang saguh hati..Bengang dengan mamat ni!!..asal aku nk snap dia..tutup muka.takut gambar dia kena curik kot..ni pon dapat snap curi2..hehe..



Adie denagn adiknya..sangat sweet kan!!..huhu


YEahhhh!!..inilah hadianye..siapa yang xnak kan!!!! fiq aku dah booking 10 bijik ok!!!.



TAAAA DAAAA..ade jugak muka aku!!!!
kalau nak gambar lain..tunggu dari blogger lain ok...banyak lagi..ini saja yang mampu aku kongsi..:)


12 comments:

Fiq Fikri said...

ahahha tahniah ye amir naufal,ko dah update sebelum aku update ye ahah,apa2 pun trus kan berblog :P

Khairiz said...

terbaikkkk lah !!!!!

Joe_Hans said...

ekh..aku pown dtg bukan atas ticket pemenang.. malu jugak.. =_='

eszyamin said...

untong2...

Aman Ibrahim said...

haha~ cek kena marah ngan tuan blog~
uwuwuwuwu.. sedih~
sorry la amir oit.. nanti kita bergambar puas2 yerk.. btw, keep on updating..

zizidiazora said...

wah dh mula bernafas blog ni, bagus2... by the way tahniah la kerana dapat cover majlis tu dengan gambar2 yang cantik menarik...

owh ingatan sebelum terlupa "tolong buang jusmate tu jauh2 ye amir naufal" hahaha....

khalila said...

thanx amir utk semua gmbar2 tu. harap gambar2 amir je. huhu ;p

.faris. said...

amir.... nak rompak gambar kau eh.! hahaha.

DanieL AdiE said...

Thanx a lot!!

1: Sebab sudi hadir..

2: Sbb menjadi photographer untuk majlis itu..

3: Mcmane nak dptkan sume gambar?? Nak update wei..

therylisa nurula'in said...

tahniah

ayie said...

agak kemustkilan sebab amir dah rajin update blog..

c
o
n
g
r
a
t
u
l
a
t
i
o
n
s
!
!

! Arjunakirana ! said...

TERBAIK :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...