Saturday, December 10, 2011

BEST DAPAT HEADER FREE


Assalamualaikum 10/12/2011
Aku Amir Naufal..dengan ini..memaklumkan..aku berniat untuk update ini blog setiap hari!! X mau dah malas malas lagi..banyak dah mengadu..suruh update selalu.. Mau jugak tengok blog ini mcm blog blogger lain..mahu aura kembali datang..:)


Apa macam..cantik kan header baru aku..aku x puji diri sendiri!!..tapi aku puji hasil tangan orang yang buat ini header!!  Nak tahu siapa???  Lu Fikir la sendiri!! haha
HEader lama yang masih perlu dikenang.ulangi..tx budak bajet skema!!
Budak ini buat aku header baru..dengan harapan..aku boleh update ini blog setiap hari..yup!..I CAN!!..TX!!
So...siapa yang mahu buat tempahan..bolehlah singgah ke blog ??????
Korang mungkin tidak akan menyesal..Sempat promot!..BAJET RAMAI ORANG VIEW INI BLOG

Oh ya..harini..pukul 3 nanti..aku nak menyebok kat majlis DANIEL ADIE..untuk pemenang contest SISPA..Budak Geek la sangat jadi juara.aku sebagai PA dia harus dtg..merangkap jurufoto..
BYE BYE BYE

5 comments:

Fiq Fikri said...

bagusss amir naufal,ko ni update la blog,dri ko tidur je kn,lagi tu ko letak gbr pun org akan dtg view,tak kesah la org tak komen pun,yng penting ko update.bg bernyawa sikit blog ko ni ahahhahaha...

Amir Naufal said...

testing

notacomei said...

Bila dah letak header baru ni dekat atas makin lawa pulak tengok hahaha.

::FAIZ FARISH:: said...

nice la

therylisa nurula'in said...

nak header free gak ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...